Zaal voor een verjaardag huren nabij Dordrecht

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Bij Het Wapen van Alblasserdam kunt u een zaal voor een verjaardag huren nabij Dordrecht. Onze faciliteiten zijn flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke wensen, waardoor elke verjaardag een persoonlijke touch krijgt. Of u nu een knusse, intieme sfeer wilt of een grootschalige viering, wij bieden de perfecte ruimte voor een onvergetelijk feest.

borrel

Zaal voor een verjaardag huren inclusief goede aankleding

Wilt u een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? Bij ons hotel en restaurant kunt u een zaal voor een verjaardag huren. Deze zaal kan volledig worden aangekleed en ingericht naar uw wensen, van elegante tafeldecoraties tot een levendige dansvloer. Wij begrijpen dat een geslaagd feest valt of staat met een goede aankleding, uitstekende bediening en de lekkerste hapjes en drankjes. Laat ons als specialist in feesten de zorg uit handen nemen en geniet samen met uw gasten van een prachtig verzorgd verjaardagsfeest.

 

Wilt u een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren?

Plaats uw reservering

 

Reserveer uw verjaardagszaal direct

Wilt u een feestzaal huren voor een speciale gelegenheid? Dit doet u bij ons! Voor iedere gelegenheid én portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij denken graag met u mee en vinden flexibiliteit belangrijk. Reserveer uw zaal voor een verjaardag door te bellen naar 078-6914711. Na het feest kunt u, indien gewenst, ook bij ons overnachten, zodat u en uw gasten de avond zorgeloos kunnen afsluiten.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online