Lunchen in Alblasserdam

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Voor een ontspannen en smaakvolle ervaring, komt u lunchen bij Het Wapen van Alblasserdam. Ons grand café biedt een warme en uitnodigende sfeer waar u kunt genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes. Of u nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide lunch, wij hebben voor ieder wat wils.

borrel

Lekker lunchen in ons grand café

Lekker lunchen doet u in ons hotel met restaurant, waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Ons restaurant aan het water biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de haven, maar ook eensfeervolle setting waar u kunt ontspannen en genieten. In de zomer kunt u heerlijk buiten op ons terras lunchen, genietend van de zon. Onze menukaart is rijk aan variatie, met seizoensspecialiteiten en dag- en maandmenu's, zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok. Hierbij streven we ernaar om de beste kwaliteit te leveren tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Wilt u lunchen in Alblasserdam?

Bekijk de menukaart

 

Reserveer uw tafel telefonisch

Wilt u gezellig met een vriend, familielid of collega komen lunchen bij ons? Reserveer dan uw tafel in ons grand café door te bellen naar 078-6914711, en maak van uw lunch een onvergetelijke ervaring in een sfeervolle ambiance. Ons hotel is tevens een ideale locatie voor het vieren van een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.  

Reserveer een tafel

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online