Locatie voor uw bedrijfsfeest nabij Dordrecht

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Zoekt u een locatie voor een bedrijfsfeest nabij Dordrecht? Dan biedt Het Wapen van Alblasserdam u uitgebreide mogelijkheden. Voor iedere gelegenheid én portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij denken graag met u mee en vinden flexibiliteit belangrijk. Onze locatie in Alblasserdam is de perfecte plek voor zowel kleine samenkomsten als grote bedrijfsevenementen.

borrel

Een locatie voor een bedrijfsfeest waar wij alles regelen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest? Ons hotel en restaurant is de ideale locatie om een bedrijfsfeest te organiseren. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een grote feestzaal tot een intiem diner, we regelen het graag voor u. Een geslaagd feest valt of staat met een goede aankleding, uitstekende bediening en de lekkerste hapjes en drankjes. U kunt deze zorg uit handen geven en optimaal genieten van het feest, ook wanneer u bijvoorbeeld een andere personeelsbijeenkomst wilt organiseren.

 

Zoekt u een locatie voor een bedrijfsfeest nabij Dordrecht?

Plaats uw reservering

 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Wij hebben de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de wensen voor deze dag met u door te nemen. Neem hiervoor contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Uiteraard bieden we u en uw medewerkers daarna de optie om bij ons te overnachten.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online