Personeelsbijeenkomst organiseren in regio Dordrecht

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren in regio Dordrecht? Het Wapen van Alblasserdam biedt u de perfecte locatie voor elke zakelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een brainstormsessie, een training of een jaarlijkse bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw personeelsbijeenkomst.

borrel

Wij hebben de ideale locatie voor een personeelsbijeenkomst

Ons hotel met restaurant is de ideale locatie om uw personeelsbijeenkomst te organiseren. Onze zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen en bieden een comfortabele, inspirerende omgeving voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een kleine teamvergadering of een groot bedrijfsevenement plant, wij hebben als specialist in bijeenkomsten voor elke gelegenheid en elk budget een passende oplossing. Onze flexibiliteit en klantgerichte aanpak zijn niet beperkt tot vergaderingen; wij zijn ook een ideale keuze voor bruiloften, jubilea of andere zakelijke evenementen.

 

Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren in regio Dordrecht?

Plaats uw reservering

 

Laat uw bijeenkomst door ons organiseren

Wilt u een zaal huren voor uw personeelsbijeenkomst zoals een netwerkborrel? Dit doet u bij ons! Reserveer uw zaal door te bellen naar 078-6914711. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsbijeenkomst een succes wordt. Naast de bijeenkomst bieden wij ook de mogelijkheid om te overnachten, zodat u en uw personeel na afloop comfortabel kunnen verblijven.  

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online