Trainingsruimte huren in Alblasserdam

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Wilt u een perfecte trainingsruimte huren in Alblasserdam, in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder dan Het Wapen van Alblasserdam. Onze faciliteiten zijn ideaal voor zakelijke trainingen. Wij bieden een professionele omgeving die zowel inspirerend als praktisch is, waardoor het de ideale keuze is voor uw volgende trainingsevenement.

borrel

Eenvoudig een trainingsruimte huren doet u bij ons

Ons hotel met restaurant biedt u de mogelijkheid om eenvoudig een trainingsruimte te huren. De Wapenzaal is uitgerust met draadloos internet waardoor u snel aan de slag kunt. De zaal is veelzijdig en afhankelijk van de opstelling van stoelen en/of tafels kunnen er 30 tot 150 mensen plaatsnemen. De Wapenzaal is te boeken vanaf € 149,00 per dagdeel, en ons vergaderarrangement al vanaf € 10,95 per persoon. Deze ruimte is niet alleen ideaal voor trainingen, maar ook voor seminars, presentaties of vergaderingen.

 

Wilt u een perfecte trainingsruimte huren in Alblasserdam, in Zuid-Holland?

Plaats uw reservering

 

Reserveer direct de Wapenzaal

Wilt u een trainingsruimte huren waar alles tot in de puntjes voor u is geregeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveer uw zaal door te bellen naar 078-6914711. Daarnaast bieden we de optie om na uw evenement te overnachten in ons hotel, zodat u volledig uitgerust en zonder zorgen uw training of evenement kunt bijwonen.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online