Uw trouwfeest op locatie in Alblasserdam

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Onze locatie is de perfecte plek voor uw trouwfeest in Alblasserdam. Bij Het Wapen van Alblasserdam begrijpen we dat uw trouwdag een van de meest bijzondere dagen van uw leven is. Ons sfeervolle hotel, gelegen in Alblasserdam, biedt een romantische setting voor het vieren van uw liefde. Omringd door het Alblasserdamse landschap, vormt onze locatie de perfecte achtergrond voor uw onvergetelijke dag.

borrel

Wij hebben de ideale locatie voor uw trouwfeest

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw trouwfeest? Dan zit u bij ons hotel met restaurant goed. Wij hebben namelijk feestelijke zalen voor een bruiloft. Wij doen er alles aan om u en uw partner de mooiste dag van uw leven te bezorgen. In een van onze prachtig aangeklede zalen kan sfeervol worden gegeten, heerlijk worden gedanst en feest worden gevierd tot in de kleine uurtjes. Indien gewenst kunnen u, uw partner en uw gasten daarna overnachten in ons hotel. Tevens is onze locatie ook ideaal voor andere gelegenheden, zoals een bedrijfsfeest.

 

Bent u op zoek naar de perfecte zalen voor uw trouwfeest?

Neem direct contact op

 

Neem contact met ons op voor een reservering

Wij hebben de ideale locatie voor uw trouwfeest. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om onder het genot van een drankje, de wensen voor deze bijzondere dag met jullie door te nemen! Neem hiervoor contact met ons op. Laat ons samen de eerste stap zetten in het realiseren van een onvergetelijke dag op een onvergetelijke locatie.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online