Zaalverhuur voor een vergadering nabij Ridderkerk

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Zoekt u een partij voor zaalverhuur om een vergadering in de omgeving van Ridderkerk te organiseren? Dan zit u goed bij het Wapen van Alblasserdam. Met onze ervaring in zaalverhuur bieden wij de perfecte setting voor uw bijeenkomst. Of u nu een klein zaaltje wilt huren in Alblasserdam of een grotere ruimte nodig heeft, wij hebben de faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

borrel

Zaalverhuur voor een vergadering met arrangementen

Een zaaltje huren voor een vergadering doet u bij ons hotel met restaurant. Als specialist in zaalverhuur, hebben wij dé ideale ruimte voor uw vergadering: de Wapenzaal. De ruimte is voorzien van draadloos internet en u vindt voor de deur een privéparkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Naast de ruimte zelf bieden wij diverse arrangementen aan, waardoor uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. De huur van de Wapenzaal bedraagt € 149,00 per dagdeel, en voor een tweede dagdeel krijgt u 10% korting. Afhankelijk van de opstellingen van de stoelen en/of tafels kunnen er 30 tot 150 mensen in de zaal plaatsnemen. Een vergaderarrangement boekt u vanaf € 10,95 per persoon! De Wapenzaal is tevens beschikbaar om als zaaltje te huren voor andere gelegenheden zoals een training, huwelijk, bedrijfsfeest, receptie of een verjaardag.

 

Een vergadering in de omgeving van Ridderkerk te organiseren?

Plaats uw reservering

 

Reserveer de Wapenzaal direct

Wilt u een zaaltje huren voor een personeelsbijeenkomst? Als specialist in zaalverhuur bieden wij met de Wapenzaal een elegante en multifunctionele ruimte, ideaal voor elke vergadering. Boek de Wapenzaal en profiteer van onze arrangementen, die variëren van basisvoorzieningen tot luxe cateringopties. Reserveer uw ruimte door te bellen naar 078-6914711. Bovendien is het mogelijk om voor of na uw vergadering bij ons te overnachten, waardoor uw ervaring nog comfortabeler wordt.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online