Vergaderruimte huren in Alblasserdam

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Wilt u een vergaderruimte huren in Alblasserdam, nabij Ridderkerk? Bij Het Wapen van Alblasserdam bieden wij u een centraal gelegen vergaderruimte in de Drechtsteden. Onze locatie in Zuid-Holland is perfect voor diverse soorten gelegenheden, indien gewenst met vergaderarrangementen, en geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

borrel

De Wapenzaal huren als vergaderruimte

De Wapenzaal in ons hotel is de perfecte locatie voor wie een vergaderruimte wil huren. Afhankelijk van de opstelling kunnen er 30 tot 150 mensen plaatsnemen. Naast de Wapenzaal ligt een klein privéterras waar u heerlijk kunt genieten van de zon tijdens de pauzes op mooie dagen. Bij het huren van deze vergaderruimte geniet u van uitstekende maaltijden of kleine hapjes en drankjes, indien u besluit te kiezen voor een van onze vergaderarrangementen. De ruimte is voorzien van draadloos internet en voor de deur van ons hotel met restaurant vindt u een privéparkeerplaats. De Wapenzaal huurt u al vanaf € 149,00 per dagdeel, en de vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf € 10,95 per persoon! Daarnaast is deze zaal is niet alleen geschikt als vergaderruimte, maar ook voor diverse evenementen zoals trouwfeesten, bedrijfsfeesten, recepties of clubbijeenkomsten.

Wilt u een vergaderruimte huren in Alblasserdam, nabij Ridderkerk?

Plaats uw reservering

 

Onze vergaderarrangementen

Combineer het huren van een vergaderruimte in ons hotel met een van onze vergaderarrangementen. Kies uit ochtend-, middag- of avondarrangementen, elk inclusief onbeperkt koffie, thee, water en koekjes, een flip-over, stiften, wifi en een smart-tv met internet. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een dagarrangement met lunch en diner, geniet u van een heerlijke lunch en een viergangenmenu of een buffet.

Reserveer telefonisch de vergaderzaal

Wilt u een vergaderruimte huren? Boek dan de vergaderruimte in ons hotel en combineer dit met onze vergaderarrangementen voor een complete ervaring. Naast de zakelijke faciliteiten bieden we ook de mogelijkheid om te overnachten in ons hotel. Ideaal voor gasten die na een lange vergaderdag willen ontspannen zonder zorgen over de terugreis. Reserveer uw ruimte (én overnachtingen) door te bellen naar 078-6914711.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online