Locatie voor een netwerkborrel in Alblasserdam

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Zoekt u een locatie voor een netwerkborrel in Alblasserdam? Het Wapen van Alblasserdam biedt een uitstekende setting voor zowel zakelijke netwerkevenementen als informele borrels. Onze veelzijdige ruimtes zijn ideaal voor het hosten van uw netwerkborrel, met faciliteiten die passen bij elke gelegenheid.

borrel

Wij bieden de perfecte locatie voor een gezellige netwerkborrel

Wij bieden u een sfeervolle ruimte waar u en uw gasten in alle rust kunnen netwerken. Onze service omvat alles wat nodig is om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Geniet van onze uitstekende cateringopties, van lichte hapjes tot volledige maaltijden, en een breed scala aan dranken om uw borrel compleet te maken. Naast een netwerkborrel is onze locatie ook ideaal als trainingsruimte of voor andere zakelijke gelegenheden zoals een vergadering. Ons ervaren team staat klaar om elk detail van uw evenement te personaliseren, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

 

Zoekt u een locatie voor een netwerkborrel in Alblasserdam?

Plaats uw reservering

 

Reserveer een ruimte voor uw borrel

Wilt u een ruimte huren voor een borrel? Wij bieden de ideale locatie voor een netwerkborrel. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Als u na de borrel een slaapplaats nodig heeft, kunt u comfortabel slapen in ons hotel en restaurant. De volgende dag geniet u van een heerlijk ontbijt in ons restaurant aan het water, waarmee u uw netwerkervaring op een ontspannen manier afsluit.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online