Welkom terug!

Na een heel lange winter kunnen wij u eindelijk weer begroeten!

De voorwaarden van het RIVM: een vaste zitplek is verplicht, dit mag ook een zitplek aan de bar zijn. U houdt 1,5 meter afstand van elkaar en heeft geen corona gerelateerde klachten. Wij mogen weer geopend zijn volgens onze reguliere openingstijden.

Reserveren voor ons ruime terras kan alleen aan de deur. U kunt een tafel voor binnen telefonisch reserveren op 078 691 4711

Tot snel! 

Sluiten

Arrangementen

Naast normale overnachtingen bieden wij ook diverse hotelarrangementen aan, deze arrangementen zijn met en zonder drie gangen diner. Het Wapen van Alblasserdam ligt in een van de mooiste omgevingen van Nederland en op enkele kilometers van de wereldberoemde molens van Kinderdijk en langs diverse fietsknooppunten met prachtige fietsroutes. Ook zijn de steden Dordrecht en Rotterdam vlakbij met de Waterbus. Hiermee kunt u lopend of met de fiets relaxt tussen diverse plaatsen reizen met een uw ov-chipkaart of met een kaartje wat u op de boot zelf koopt. Wij hebben ook fietsen te huur vanaf € 10,00 per dag.

Het tweedaags diner arrangement bestaat uit een hotelovernachting voor twee personen met drie gangen diner en ontbijt.

Het driedaags logies ontbijt arrangement voor twee personen bestaat uit twee overnachtingen met tweemaal ontbijt. U kunt hierbij altijd a la carte bij ons dineren, geeft u dit dan alstublieft aan bij de reservering, dan houden wij een tafel voor u vrij.

Het driedaags diner arrangement voor twee personen bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt en één drie gangen diner. Uiteraard kunt u de tweede avond a la carte dineren in ons restaurant. Geeft u dit alstublieft aan bij de reservering, dan houden wij een tafel voor u vrij.

Het driedaags fietsarrangement met diner voor twee personen bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, één drie gangen diner voor twee personen, fietsen voor twee dagen én u krijgt van ons een pocketboek van Route.nl (ter waarde van € 12,95) met fiets- en wandelroutes. Vanaf Het Wapen van Alblasserdam kunt u via meer dan 50 fiets en wandelroutes de Alblasserwaard ontdekken. Tegen een toeslag zijn ook elektrische fietsen beschikbaar. Uiteraard kunt u de tweede avond a la carte dineren in ons restaurant. Geeft u dit alstublieft aan bij de reservering, dan houden wij een tafel voor u vrij.

De onderstaande prijzen van de arrangementen zijn per persoon en exclusief € 2,00 toeristenbelasting per persoon per nacht en drankjes.