Zalen voor uw bruiloft in regio Dordrecht

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Bent u op zoek naar de perfecte zalen voor uw bruiloft in regio Dordrecht? Het Wapen van Alblasserdam biedt u fantastische opties. Voor iedere gelegenheid én portemonnee hebben wij een passende oplossing. Onze flexibele benadering en gevarieerde zalen maken ons de ideale keuze voor uw speciale dag.

borrel

Vier uw bruiloft in een van onze sfeervolle zalen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu is de zoektocht naar de perfecte locatie voor uw trouwfeest begonnen. Wij doen er alles aan om jullie de mooiste dag van uw leven te bezorgen. In een van onze prachtig aangeklede zalen voor uw bruiloft kan sfeervol worden gegeten, heerlijk worden gedanst en feest worden gevierd tot in de kleine uurtjes. Indien gewenst kunnen jullie daarna samen met de gasten overnachten in ons hotel.

 

Bent u op zoek naar de perfecte zalen voor uw bruiloft in regio Dordrecht?

Neem direct contact op

 

Bespreek uw wensen voor deze speciale dag met ons

Uw bruiloft viert u in een van de mooie zalen van ons hotel en restaurant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een feestzaal? Wij maken graag een persoonlijke afspraak om onder het genot van een drankje, de wensen voor deze bijzondere dag met jullie door te nemen! Neem hiervoor contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt in een van onze sfeervolle zalen.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online