Feestzaal huren nabij Ridderkerk

✓ Rustige ligging
✓ Dicht bij Kinderdijk
✓ Terras aan de jachthaven

 

Wilt u een feestzaal huren nabij Ridderkerk? Dan bent u bij Het Wapen van Alblasserdam aan het juiste adres. Of het nu gaat om een jubileum, bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement, onze veelzijdige en sfeervolle zalen voldoen aan al uw wensen voor een onvergetelijk evenement.

borrel

Feestzaal voor allerlei gelegenheden huren doet u bij ons

Een feestzaal huren voor uw speciale gelegenheid doet u bij ons. Onze zalen bieden een perfecte ambiance voor elk type evenement. Wij nemen graag de organisatorische zorgen uit uw handen. Of het nu een feest wordt tot in de late uurtjes of een intiem en kort samenzijn, alles is mogelijk. Wilt u de avond zorgeloos afsluiten? Blijf dan slapen in ons hotel met restaurant en geniet de volgende dag van een heerlijk ontbijt in ons restaurant aan het water.

 

Zoekt u een feestzaal in Alblasserdam?

Plaats uw reservering

 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Wij bieden de ideale locatie wanneer u een feestzaal wilt huren voor een onvergetelijk feest met vrienden of familie. Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen. Of het nu gaat om een persoonlijke viering of een bedrijfsfeest, wij staan klaar om van uw evenement een succes te maken. Samen creëren we een ervaring die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven.

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online