Feestelijke Zalen

Het Wapen is de ideale locatie om uw huwelijk, bedrijfsfeest, receptie of clubbijeenkomst te organiseren. Voor iedere gelegenheid én portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij denken graag met u mee en vinden flexibiliteit belangrijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

zaal

Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu is de zoektocht naar de perfecte locatie voor het trouwfeest begonnen. Bij het Wapen doen wij er alles aan om jullie de mooiste dag van je leven te bezorgen. In een van onze prachtig aangeklede zalen kan sfeervol worden gegeten, heerlijk worden gedanst en feest worden gevierd tot in de kleine uurtjes. Indien gewenst kan uiteraard daarna worden overnacht in ons hotel.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om onder het genot van een drankje, de wensen voor deze bijzondere dag met jullie door te nemen!

Feest of receptie

Iedere gelegenheid vraagt om een feestje! Een receptie voor uw 25-jarig huwelijk, uitgebreid verjaardagsfeest of zoekt u misschien een ruimte om uw bedrijfsjubileum te vieren? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Van grote feestzaal tot intiem diner, we regelen het graag voor u. Een geslaagd feest valt of staat met een goede aankleding, uitstekende bediening en de lekkerste hapjes en drankjes. Bij het Wapen kunt u deze zorg uit handen geven en optimaal genieten van het feestgedruis!

Vergaderen

De perfecte locatie voor een seminar, presentatie, training, productpresentatie of vergadering? Bij Het Wapen bent u voor alle zakelijke bijeenkomsten aan het goede adres! Onder het genot van een uitstekende maaltijd of juist een klein hapje en drankje – het kan allemaal. Tenslotte zijn de ruimtes voorzien van draadloos internet en vindt u voor de deur een privé parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. De Wapenzaal boekt u al vanaf € 149,00 per dagdeel en een vergaderarrangement vanaf € 10,95 per persoon!

 

 

 

Reserveer een zaal

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online

Vergaderen

De perfecte locatie voor een seminar, presentatie, training, productpresentatie of vergadering? Bij Het Wapen bent u voor alle zakelijke bijeenkomsten aan het goede adres!

Vergaderarrangementen

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

In de omgeving