Update cooronamaatregelen

Vanaf 15 oktober is ons eetcafé tijdelijk gesloten, ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner.

Daarnaast hebben wij onze heerlijke gerechten beschikbaar om af te halen, ons afhaalmenu vindt u op deze website en onze social media kanalen. Gerechten kunnen elke dag van 17:00 - 20:00 uur worden afgehaald na een telefonische bestelling: 078 691 47 11

Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! 

Sluiten

Sfeervol Hotel

Maak het u gemakkelijk in een van onze comfortabele kamers. De rustige ligging van het hotel maakt dat u hier zult slapen als een roos.

kamer

Faciliteiten

Alle hotelkamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Twee- en eenpersoonskamers
  • Eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet
  • Televisie
  • Radio
  • Telefoon

Last but not least beschikken al onze hotelkamers over gratis WIFI.

 kamer - boek

Jachthaven voor de deur

In een aantal kamers geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven van Alblasserdam. De andere kamers zijn eveneens voorzien van grote ramen, wat zorgt voor een prettige lichtinval.

Wilt u een hapje of drankje uit ons grand café nuttigen op uw hotelkamer? Uiteraard is dit geen probleem. Geef uw bestelling gerust aan ons door.

grand cafe

Bereikbaarheid

Het hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de A15. Geen stress over het vinden van een parkeerplaats, bij ons vindt u voor de deur een privé parkeerplaats. Zo kunt u uw verblijf direct ontspannen beginnen.

Direct een reservering maken? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij u graag persoonlijk te woord! Twijfel niet en bel of mail ons.

 

Reserveer een hotelkamer

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online

Onze omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk of middagje shoppen in Rotterdam.

Ontdek onze omgeving

Grand café

U kunt bij ons genieten van een hapje of drankje in een sfeervolle ambiance met vrienden of familie. Maar ook voor een zakelijk diner bent u aan het juiste adres.

Grand Café

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

In de omgeving