Grand café

Het hart van onze zaak, de huiskamer van het Wapen. In ons grand café is iedereen welkom en voelt u zich snel op uw gemak. U kunt bij ons genieten van een hapje of drankje in een sfeervolle ambiance met vrienden of familie. Maar ook voor een zakelijk diner bent u aan het juiste adres.

Gezellig Grand Café

Vindt u de prijs-kwaliteit verhouding belangrijk? Mooi, dat vinden wij ook. Goed eten hoeft naar onze mening niet een echo in uw portemonnee te veroorzaken. Met een uitstekende en gevarieerde menukaart wordt het kiezen tussen de heerlijke gerechten best een uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze seizoenspecialiteiten of ons dag- en maandmenu!

 

Wijnkast

Op onze uitgebreide wijnkaart vindt u altijd wel een goede fles wijn naar uw zin. Rood, wit of zin in bubbels? Uiteraard helpen wij u graag met het maken van een passende keuze bij ieder gerecht. Onze kwaliteitswijnen liggen gereed in de wijnkast, werp er gerust een blik op!

In de zomer openen wij ons terras aan de jachthaven van Alblasserdam. Plof hier neer na een mooie fietstocht door de Alblasserwaard of sluit de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel. Niets is fijner dan van een heerlijk hapje en drankje genieten in de zon. In de zomer wordt alles mooier!

kaart

Culinaire beleving

Wij bieden in ons grand café een ouderwets goede service en hebben oog voor detail. Zodat u niet alleen lekker kunt eten, maar de gehele avond als een feestje ervaart. Ook als u allergieën of speciale voorkeuren hebt kunt u in het grand café terecht. Lastige vragen bestaan bij ons niet.

Bij het Wapen doen wij er alles aan om u een zo prettige mogelijke culinaire beleving te bezorgen. Het leven is er tenslotte om vandaag van te genieten.. Komt u ook gezellig langs?

Reserveer een tafel

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online

Sfeervol Hotel

Maak het u gemakkelijk in een van onze comfortabele kamers. Door rustige ligging van het hotel kunt u bij ons slapen als een roos.

Hotel

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

In de omgeving