Restaurant aan het water in Alblasserdam

Bent u op zoek naar een restaurant in Alblasserdam, gelegen aan het water? Ons grand café is het hart van onze zaak, de huiskamer van het Wapen van Alblasserdam. In ons grand café is iedereen welkom en voelt u zich snel op uw gemak. U kunt bij ons genieten van een hapje of drankje in een sfeervolle ambiance met vrienden of familie. Maar ook voor een zakelijk diner bent u aan het juiste adres bij ons restaurant aan het water.

Gezellig restaurant aan het water met heerlijke gerechten en wijnen

Wilt u lekker lunchen of dineren en vindt u een goede prijs-kwaliteit verhouding belangrijk? Mooi, dat vinden wij ook. Goed eten hoeft naar onze mening niet een echo in uw portemonnee te veroorzaken. Met een uitstekende en gevarieerde menukaart wordt het kiezen tussen de heerlijke gerechten van ons restaurant aan het water best een uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze seizoenspecialiteiten of ons dag- en maandmenu!

 

Wijnkast

Op onze uitgebreide wijnkaart vindt u altijd wel een goede fles wijn naar uw zin. Rood, wit of zin in bubbels? Uiteraard helpen wij u graag met het maken van een passende keuze bij ieder gerecht. Onze kwaliteitswijnen liggen gereed in de wijnkast, werp er gerust een blik op! In de zomer openen wij ons terras aan de jachthaven van Alblasserdam. Plof in ons restaurant aan het water neer na een mooie fietstocht door de Alblasserwaard of sluit de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel of een netwerkborrel. Niets is fijner dan van een heerlijk hapje en drankje genieten in de zon. In de zomer wordt alles mooier! 

kaart

Ervaar de culinaire beleving zelf

Wij bieden in ons hotel met restaurant een ouderwets goede service en hebben oog voor detail. Zo kunt u niet alleen lekker eten, maar de gehele avond als een feestje ervaren. Ook als u allergieën of speciale voorkeuren hebt, kunt u in het grand café terecht. Lastige vragen bestaan bij ons niet. Bij het Wapen doen wij er alles aan om u een zo prettige mogelijke culinaire beleving te bezorgen. Het leven is er tenslotte om vandaag van te genieten. Komt u ook gezellig langs in ons restaurant aan het water? Reserveer een tafel door te bellen naar 078-6914711. Ook bent u van harte welkom om bij ons te komen overnachten.

Reserveer een tafel

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online

Hotel met restaurant nabij Kinderdijk

Ontdek ons hotel met restaurant nabij Kinderdijk, waar luxe accommodatie en voortreffelijke gastronomie samenkomen. Boek vandaag nog uw kamer.

Hotel

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

In de omgeving