Attentie!

Zondag 15 maart kondigde het kabinet aanvullende maatregelen aan om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Hierdoor hebben we ons restaurant en zalen moet sluiten tot en met 6 april 2020.

U kunt nog wel gebruik maken van het hotel, ontbijt op de kamer en beperkte roomservice.

Namens ons team hopen wij u in goede gezondheid op korte termijn weer te kunnen ontvangen.

Sluiten

Heerlijk overnachten, sfeervol lunchen of dineren en genieten van de prachtige Alblasserwaard. Het Wapen van Alblasserdam is authentiek en beschikt over uitstekende (zakelijke) faciliteiten om uw verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken. In ons recent verbouwde grand café is het geweldig vertoeven. Bij mooi weer openen we met plezier ons terras aan de jachthaven van Alblasserdam. Kom gerust eens langs, we ontvangen u graag!

Culinaire Specials

Naast onze vaste kaart verzorgen wij tussen 12.00 en 18.00 uur overheerlijke culinaire specials (vanaf 2 personen).

Culinaire Specials

Onze Menukaart

U kunt bij ons sfeervol genieten van een hapje of drankje. Ook voor een zakelijk diner bent u bij ons van harte welkom.

Onze Menukaart

Sfeervol Hotel

Maak het u gemakkelijk in een van onze comfortabele kamers. Door rustige ligging van het hotel kunt u bij ons slapen als een roos.

Bekijk ons hotel

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

Bekijk onze omgeving

Feestelijke Zalen

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een zakelijke gelegenheid, feest of huwelijk? We beschikken over enkele mooie zalen.

Bekijk onze zalen