Welkom terug!

Na een heel lange winter kunnen wij u eindelijk weer begroeten. Vanaf woensdag 28 april is ons vernieuwde terras geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. Reserveren vooraf mag, maar dit kan ook ter plekke aan de deur. Maximaal twee personen aan een tafel, tenzij u uit één huishouden bestaat. 

Tot snel! 

PS Wist u dat wij onze aspergegerechten ook voor take away hebben?

Sluiten

Heerlijk overnachten, sfeervol lunchen of dineren en genieten van de prachtige Alblasserwaard. Het Wapen van Alblasserdam is authentiek en beschikt over uitstekende (zakelijke) faciliteiten om uw verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken. In ons recent verbouwde grand café is het geweldig vertoeven. Bij mooi weer openen we met plezier ons terras aan de jachthaven van Alblasserdam. Kom gerust eens langs, we ontvangen u graag!

Sfeervol Hotel

Maak het u gemakkelijk in een van onze comfortabele kamers. Door rustige ligging van het hotel kunt u bij ons slapen als een roos.

Bekijk ons hotel

In de omgeving

De perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde molengebied van Kinderdijk, een heerlijke fietstocht of met de waterbus naar Rotterdam voor een dagje shoppen.

Bekijk onze omgeving

Feestelijke Zalen

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een zakelijke gelegenheid, feest of huwelijk? We beschikken over enkele mooie zalen.

Bekijk onze zalen