Thuis genieten

Het is een bijzondere tijd voor iedereen, helaas zijn wij voor onbepaalde tijd weer gesloten. Het zal de komende tijd een stuk stiller zijn in ons Grand Café, we zullen onze geliefde gasten missen! Omdat wij niet bij de pakken neer willen gaan zitten hebben wij een heerlijk afhaalmenu samengesteld, zodat u thuis met uw gezin kunt blijven genieten van onze keuken. Afhalen kan dagelijks van 17:00 tot 20:00, bestellen kan tot een half uur van tevoren. De High Tea vragen wij u minstens 24 uur van tevoren te bestellen. Het menu wordt regelmatig aangepast, dus houd onze website en sociale media in de gaten. Wij hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen!
Onze wijnen  €22,50 per fles

Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria

In de geur aroma’s van jam en rood fruit met een beetje kaneel. De smaak is zacht en complex tegelijk. Vol en krachtig met hints van zwart fruit, kruiden en vanille.

Masca del Tacco Ro’Si Pinot Nero Rosato

Intense zalmroze kleur. In de neus aarbeienjam, kersen en watermeloen. Gevolgd door rozen en aromatische kruiden. Romig, zacht en sappig in de mond, fris en smakelijk met een lange fruitige afdronk.

Masca del Tacco l’Uetta Fiano Puglia

Deze lichtgele wijn heeft een intense smaak met een vol mondgevoel, gecombineerd met fl orale aromatische tonen. Heerlijke smaken van wit fruit, peer, hazelnoot, honing en hooi.

Bestel nu!

Bestellen kunt u de gehele dag tot een half uur voor ophalen, afhalen kan dagelijks van 17:00 uur tot 20:00 uur. De High Tea vragen wij u om minstens 24 uur van tevoren te bestellen, deze kan uiteraard de gehele dag afgehaald worden en wordt in Alblasserdam gratis thuis bezorgd!

Bel 078 691 47 11