Update coronamaatregelen

Vanaf 15 oktober is ons Grand Café tijdelijk gesloten, ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner.

Daarnaast hebben wij onze heerlijke gerechten beschikbaar om af te halen, het menu en specials vindt u ook op onze sociale media kanalen. Gerechten kunnen elke dag van 17:00 - 20:00 uur worden afgehaald na een telefonische bestelling: 078 691 47 11

Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! 

Sluiten

Takeaway

Het is een bijzondere jaar voor iedereen, helaas zijn wij voor onbepaalde tijd weer gesloten. Het zal de komende tijd een stuk stiller zijn in ons Grand Café, we zullen onze geliefde gasten missen! Omdat wij niet bij de pakken neer willen gaan zitten hebben wij een heerlijk afhaalmenu samengesteld, zodat u thuis met uw gezin kunt blijven genieten van onze keuken. Het menu wordt regelmatig aangepast, dus houd onze website en sociale media in de gaten. Wij hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen!

Bestel nu!

Bestellen kunt u de gehele dag tot een half uur voor ophalen, afhalen kan dagelijks van 17:00 uur tot 20:00 uur. De High Tea vragen wij u om minstens 24 uur van tevoren te bestellen, deze kan uiteraard de gehele dag afgehaald worden.

Bel 078 691 47 11