Update cooronamaatregelen

Vanaf 15 oktober is ons eetcafé tijdelijk gesloten, ons hotel is wel open voor overnachting in combinatie met een lunch of diner.

Daarnaast hebben wij onze heerlijke gerechten beschikbaar om af te halen, ons afhaalmenu vindt u op deze website en onze social media kanalen. Gerechten kunnen elke dag van 17:00 - 20:00 uur worden afgehaald na een telefonische bestelling: 078 691 47 11

Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen! 

Sluiten

Thuis genieten

Het is een bijzondere tijd in deze coronacrisis. Wij hebben ons er niet door uit het veld slaan en hebben onze heerlijke menukaart geschikt gemaakt om af te halen, zodat u thuis met uw gezin kunt genieten van onze keuken.

Onze wijnen  €22,50 per fles

Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo di Manduria

In de geur aroma’s van jam en rood fruit met een beetje kaneel. De smaak is zacht en complex tegelijk. Vol en krachtig met hints van zwart fruit, kruiden en vanille.

Masca del Tacco Ro’Si Pinot Nero Rosato

Intense zalmroze kleur. In de neus aarbeienjam, kersen en watermeloen. Gevolgd door rozen en aromatische kruiden. Romig, zacht en sappig in de mond, fris en smakelijk met een lange fruitige afdronk.

Masca del Tacco l’Uetta Fiano Puglia

Deze lichtgele wijn heeft een intense smaak met een vol mondgevoel, gecombineerd met fl orale aromatische tonen. Heerlijke smaken van wit fruit, peer, hazelnoot, honing en hooi.
U kunt uw bestelling alle dagen van de week telefonisch aan ons doorgeven tussen 12.00–16.00 uur. U kunt uw bestelling vervolgens diezelfde dag afhalen tussen 17.00–20.00 uur.

Reserveer een tafel

Bel ons

078 691 4711

Reserveren

Reserveer online

Cilinaire specials

Naast onze vaste kaart verzorgen wij tussen 12.00 en 18.00 uur overheerlijke culinaire specials (vanaf 2 personen).

Specials bekijken